Shaklee & Catalyst Lover.. Happy Shopping Here..

need new face of my blog

x sabar!!!!!!!!!!!!!!!
teringin nak tgk blog berwajah baru!!
sumbody help me...=X
header jer nak still d same...hehe sayang la header ni....
orang buatkan free tnpe payment taw..

kriteria2 blog idaman cik sha :

- tema nyer nak la wane pink ...tp x kesah nak cmpur wane ape2 yg laen....more focus on pink
 sume blh...bunge ker polka dot ker...border yg cantik2 ker....(kecuali luv)
 kalo abstract pown layan gak asalkan cantik bergaya

- nak ade 3 column....so senang kan nk buat ape2....

- nak ade komen box yg mcm cik yaya pnye....
ni blog cik yaya nyer....cube tgk.....

- nak ade banner ntuk blog cik sha ni...senang org nak curi2 tampal kat blog mereka yg berminat...

- then nak ade site yg klik2 kat atas tu...yg klik profile, tutorial , order form & bagai2 tu.....
 kat blog cik yaya ni pown ade taw...

- pastu nak ade tagline s'diri...hehehe gedik jer kan :P

- lastly....tajuk every entry tu nak ade mcm own box...cantik...tgk cini...dye ade....munirah

so cmni la kriteria2 yg cik sha idamkan....

sape2 yg rajin nak amek tempahan tu blh la PM cik sha kat FB yer...
teringin bebenor ni...hehe~ kite discuss2 dlm invox FB jer ea...
thanx sgt2 pade sape yg nk jadik designer blog cik sha ni...:)

jum klik ntuk sedekah







✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

2 comments:

  1. TRY edit sendiri lah,sha..
    Lebih BERBALOI...
    ho-ho-ho..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...