Shaklee & Catalyst Lover.. Happy Shopping Here..

Herbal Blend Cream Shaklee

Herbal Blend Cream ‼️
Sangat berkesan
Sangat multifunction

Xtually cream ni nampak macam cream biasa2 kan.. Tapi bila ualls da start guna...
Surely, puas hati... Sebab ianya memberikan kesan dalam masa yang singkat..

šŸ’• alergik
šŸ’• ruam
šŸ’• chicken pop
šŸ’• gatal-gatal
šŸ’• kesan gigitan serangga
šŸ’• parut jerawat
šŸ’• rekahan kulit kaki

So‼️ for those yang mempunyai masalah di atas.. Ualls sangat disarankan guna "herbal Blend" cream ni..
Da la murah... Mudah di bawa...

Sesuai untuk semua peringkat usia
Digunakan untuk luaran sahaja...


No automatic alt text available.

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Rawat Bell Pasly dengan Vivix Shaklee

Rawat Bell Pasly dengan Vivix Shaklee.
bagaimana vivix berfungsi‼️
vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA. memperbaiki DNA. setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA(salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan KANSER, kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
memperbaiki tenaga sel. semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. ini akan menurunkan fungsi sel. vivix membantu menguatkan sel tubuh.
membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular,imuniti dan sendi. semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan semakin pudar. vivix membantu mengembalikan keremajaan dalam tubuh badan pengguna.
bagaimana Vivix bertindak ke atas sel tubuh :
1) cell Defence - mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit 2) Cell Energy - memberi tenaga kepada sel yang lemah 3) Cell Repair - membaiki sel yang telah rosak 4) cell performance - meningkatkan prestasi sel
Image may contain: 1 person

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Vitamin C Sustain Release Shaklee

Testimoni SR Vitamin C...šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»
So jangan ragu-ragu tuk ambil SR Vitamin ni..nk lebih penyerapan boleh detox dulu dengan Herb Lax.. Saya akan bagi best price tuk kawan2 semua...

Image may contain: text
Satu- satunya Vitamin C direka khas dengan 
"sistem pembebasan berterusan secara semulajadi" secara berperingkat selama 5 jam HANYA ada pada Vit C ni
.
Mengandungi 95% asid ascobic yg bantu kulit cerah & melambatkan penuaan.

Kelebihan Vit C
● meransang kolagen dalam badan
● Membantu pencerahan dan kulit licin
● Melembabkan kulit
● Menganjalkan kulit wajah
● Meratakan pencerahan pada seluruh badan
● Meratakan pencerahan pada seluruh badan
● Mengecut dan memudarkan parut jerawat
● Penyembuhan luka yang cepat
● Memperbaiki insomnia
● Penyembuhan luka yang cepat
● Menyokong kesihatan optimum
● Masalah resdung & kolestrol

Hasil yang menakjubkan jika KONSISTEN..
Jom amalkan .. Surely berkesan ‼️

No automatic alt text available.

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Promosi Feb 17 : Alfafa Shaklee beli 1 percuma 1

Kelebihan Dan Kebaikan Alfalfa Shaklee /Alfalfa Complex Shaklee Yang Utama : 
  • Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 
  • Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan. 
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. 
  • Melawan tumor – Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor. 
  • Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit 
  • Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan 
Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee  

- Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. 
- Memberi kelegaan semasa period. 
- Membantu Merawat arthitis 
- Membantu Merawat athma Mencuci usus bagi membuang toksik 
- Membantu membuang angin dalam badan 
- Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor 
- Meneutralkan asid dalam badan Membantu masalah keputihan pada wanita. 
- Membesar dan menegangkan payudara. 
- Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. 
- Memulihkan urat selepas bersalin. 
- Milk booster 
- Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 
- Meningkatkan stamina lelaki 
- Membantu Melegakan masalah sembelit

Antara Set-set produk shaklee yang yang digabungkan dengan Alfalfa Shaklee



✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Sertai Keahlian Shaklee dengan yuran RM79.00 sahaja!

#GSE tengah mencari pekerja Part Time!

GoldenShakleeEmpire keluaran bumiputera‼️
Dengan yuran keahlian murah (Rm 79)

Ualls dapat pelbagai manfaat yang tak dapat diterima dek akal, bayangkan dengan modal tak sampai seratus ringgit, tapi ualls dapat :

➡️Cash Bonus paling cikai 3 angka dan keatas

➡️Untung runcit hasil jualan Part Time



Selain tu juga : ualls boleh juga dapat bonus sampingan. Kira macam kita OT, tapi sambil tdo šŸ˜“

Bonus apa tu ?!

➡️Leadership Cash Bonus

➡️Car bonus yang dibayar secara tunai
➡️Conference dimana setiap ahli akan diberi penghargaan 
➡️Percutian luar negara 

(5 bintang) yang ditaja sepenuhnya 

➡️Percutian dalam negara 
 ( 5 bintang ) yang ditaja sepenuhnya

➡️Umrah ( vip @ 5 bintang ) yang ditaja sepenuhnya
Bayangkan Rm79.00 yang ualls dermakan pada saya tu saya jadikan beranak pinak sehingga ualls digelar jutawan šŸ˜°
Dah nampak manfaat berbisnes Shaklee ni? 

Oke, now saya nak explainkan kenapa #Shaklee menjadi pilihan? 
Dan yang saya ada nyatakan tadi. Pilihan anak muda sekarang.

Modal yang tak sampai seratus ringgit

Tak perlu simpan stok produk
Sistem yang adil
Tak pernah lewat membayar bonus. Sentiasa ontime atau awal
Bisnes yang boleh diwarisi
Bisnes yang tidak pernah merugikan
100% dari rumah sahaja
Tak perlu overhead

(Sewa kedai, gaji pekerja dll)

No Risk, but High Return
Kalis kemelesetan ekonomi kerana supplement kesihatan adalah keperluan semua orang
Bisnes jangka panjang

šŸŒŸ GoldenShakleeEmpire tawarkan kepada anda newbies !
Full guidance tentang bisnes Shaklee

Full support online & offline
One to one coaching bagi yang betul2 ingin berjaya
Product support
Whatsapp group 
Technical support
IT support
Copywriting support
Online & offline coaching
Tips dan class hampir setiap hari
Jaringan pengedar di seluruh Malaysia
Family day
Gambar produk terkini

dan banyak lagi!šŸ‘šŸ‘šŸ‘

TAHUKAH ANDA ???

Tun Mahathir juga pernah berkata bahawa bisnes MLM adalah bisnes yang ramai rakyat Malaysia akan ceburi menjelang tahun 2020. Tapi mengapa perlu tunggu sehingga 3 tahun lagi? Mulakan sekarang supaya pada tahun 2020 nanti anda sudah berjaya dan kukuh.


Studies menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa panjang memiliki kesihatan yang lebih baik dari mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tidak mengambil supplement sama sekali.

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...