Shaklee & Catalyst Lover.. Happy Shopping Here..

PROMOSI ESP SHAKLEE OKTOBER

ASSALAMUALAIKUM READERS,

GOOD NEWS UNTUK PENGGUNA SETIA ESP .


BULAN OKTOBER NI SETIAP BELIAN 4 TONG ESP LESS 5%
SEKIRANYA CUSTOMER NAK ORDER 1 TONG ESP SAHAJA PON MASIH DAPAT HARGA PROMOSI . SEMESTINYA WAJIB BELI DENGAN SHA YE KALAU NAK HARGA JIMAT CERMAT .

KELEBIHAN ENERGIZING SOY PROTEIN :

membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan

Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak

menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung

Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.
setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat

kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous

indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-
Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program

Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.

tidak mengandungi kolesterol dan laktosa

Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang
sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.

Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.

 


✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

1001 KHASIAT GLA COMPLEX SHAKLEE

| Gla Complex |

1001 khasiat GLA Complex , bukan sahaja untuk wanita . Tetapi juga untuk lelaki ...

GLA Complex Shaklee untuk Mengecutkan Cyst


Cyst terjadi akibat ketidakseimbangan hormone. Ia bukan sahaja berlaku kepada wanita yang lanjut usia malah kepada remaja dimana menyebabkan ketumbuhan luarbiasa. Pertumbuhan luar biasa ini berlaku pada sel didalam rahim wanita dan adakalanya tumbuh di dalam ovari. Oleh itu pengambilan supplemen amatlah digalakkan sebagai langkah-langkah pencegahan malah bagus untuk mengecutkan dan merawat masalah ini.

GLA Complex Shaklee Untuk Kesuburan


GLA Complex Shaklee bertindak merangsang penghasilan dan peningkatan lendir serviks yang berkualiti tinggi untuk kesuburan wanita sebagai medium terbaik untuk persenyawaan. JIka anda perasan, semasa waktu subur wanita akan keluar discharge bewarna putih telur tetapi tidak semua wanita mengalaminya. Inilah fungsi GLA di mana ia menghasilkan cecair lambing ‘kesuburan’ diamana ia membantu memanjangkan hayat sperma di dalam tiub fallopio sehingga menjangkau 5 hari. Secara logiknya, sekiranya persenyawaan bukan berlaku tepat pada waktu subur, sperma masih ada 5 hari peluang untuk sampai kepada ovum.


GLA Complex Shaklee Untuk Kesihatan Kulit

Tahukah anda GLA complex Shaklee mampu mengurangkan radang kegatalan, bengkak, kekeringan, mengelupas, kulit bersisik, berkerak dan berkuping akibat penyakit kulit? Sumber asid lemak omega 6 dari minyak bunga matahari membantu melindungi dan memelihara integriti sel. GLA complex juga mengandungi vitamin E dan berupaya untuk meningkatkan imuniti badan seseorang yg mudah terkena alahan dan ekzema kulit ni dan vitamin E ni juga bersifat antioksidaan utk melawan radikal bebas yg menyebabkan jangkitan dan radang pada kulit. Bagus diambil bersama Energizing Soy Protein (ESP) untuk hasil yang lebih baik.


GLA Complex Shaklee untuk Kencing Manis


GLA complex terbukti secara klinikal membantu meringankan komplikasi dan mengurangkan symptom yang dialami oleh pesakit kencing manis sepertii kebas-kebas, sakit pada bahagiuan tubuh badan serta menurunkan kandungan glukosa dalam darah sekaligus membaiki saraf. Selain itu GLA juga membantu dalam melancarkan peredaran darah serta membaiki kecekapan saraf, reseptor serta reflex. GLA juga terbaik diambil bersama-sama Omega Guard Shaklee sebagai sumber ALA yang turut memainkan peranan dalam membantu pesakit diabetes!

GLA Complex Shaklee untuk Awet Muda


GLA Complex amat terkenal dengan jolokan “EPO Shaklee” dan digemari kaum wanita. Tahukah anda GLA mempunyai kandungan 2 kali ganda melebihi EPO biasa, diperkaya dengan vitamin E dan minyak bunga matahari bersifat anti-oksida, anti penuaan dan ternyata memberikan kesan yang baik kepada sistem pertahanan semulajadi tubuh.. Sifat anti oksida vitamin E yang ada di dalam GLA Complex membantu menentang radikal bebas yang boleh merosakkan kulit wajah dan mengawal liang minyak di muka. Kandungan Borage Oil sangat bagus untuk melembabkan wajar agar tampak berseri. Untuk hasil yang lebih mantop, amalkan GLA Complex bersama tonik ajaib Shaklee iaitu ViviX

GLA Complex Shaklee untuk Masalah Kitaran Haid dan PMS

Masalah kitaran haid tidak teratur adalah disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon. Gamma-linoleik Acid (GLA) merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang diperlukan oleh tubuh kita untuk meghasilkan prostaglandin bagi menstabilkan hormon dan mengawalatur proses badan yang normal. Selain mengawal atur kitaran haid, GLA complex Shaklee juga mampu mengurangkan dan melegakan gejala PMS (senggugut).



GLA Complex Shaklee Untuk Menopos

Semasa menopos atau pre menopos, hormone estrogen akan menurun secara mendadak menyebabkan wanita mengalami rasa panas (hot flushes), insomnia, ketidakhadaman dan mula timbul bintik-bintik ruam yang menyababkan inflamasi kulit seperti kulit kering, eczema dan kegatalan. Ini membawa kepada depresi dan mood swing. GLA membantu melambatkan menopos dengan cara memperbaiki keadaan semasa. Pengambilan jangka panjang juga mampu melambatkan penuaan, mengetatkan kembali uterus, menjadikan kulit lebih lembap dan muda.


GLA Complex Shaklee Untuk Kesihatan Jantung

GLA mengandungi asid lemak Omega-6 yang dipercayai membantu menurunkan paras kolestrol ‘jahat’ (LDL) dalam badan, meningkatkan paras kolestrol ‘baik’ (HDL); mengurangkan mendapan kolestrol pada dinding arteri (dengan bantuan vitamin E) dan merupakan lemak tidak-tepu yang membantu mencairkan lemak-tepu.
Untuk kesihatan jantung yang lebih baik, amalkan bersama CoQ Health Plus dan Omega Guard. Gabungan Omega-6 dan Omega-3 (yang boleh didapati daripada Omega Guard Shaklee) menambahbaik dengan menstabilkan kadar denyutan jantung. CoQ Health Plus mampu menguatkan jantung.











✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Herbal Blend Cream Shaklee

Herbal Blend Cream ‼️
Sangat berkesan
Sangat multifunction

Xtually cream ni nampak macam cream biasa2 kan.. Tapi bila ualls da start guna...
Surely, puas hati... Sebab ianya memberikan kesan dalam masa yang singkat..

πŸ’• alergik
πŸ’• ruam
πŸ’• chicken pop
πŸ’• gatal-gatal
πŸ’• kesan gigitan serangga
πŸ’• parut jerawat
πŸ’• rekahan kulit kaki

So‼️ for those yang mempunyai masalah di atas.. Ualls sangat disarankan guna "herbal Blend" cream ni..
Da la murah... Mudah di bawa...

Sesuai untuk semua peringkat usia
Digunakan untuk luaran sahaja...


No automatic alt text available.

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Rawat Bell Pasly dengan Vivix Shaklee

Rawat Bell Pasly dengan Vivix Shaklee.
bagaimana vivix berfungsi‼️
vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA. memperbaiki DNA. setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA(salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan KANSER, kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
memperbaiki tenaga sel. semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. ini akan menurunkan fungsi sel. vivix membantu menguatkan sel tubuh.
membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular,imuniti dan sendi. semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan semakin pudar. vivix membantu mengembalikan keremajaan dalam tubuh badan pengguna.
bagaimana Vivix bertindak ke atas sel tubuh :
1) cell Defence - mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit 2) Cell Energy - memberi tenaga kepada sel yang lemah 3) Cell Repair - membaiki sel yang telah rosak 4) cell performance - meningkatkan prestasi sel
Image may contain: 1 person

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Vitamin C Sustain Release Shaklee

Testimoni SR Vitamin C...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
So jangan ragu-ragu tuk ambil SR Vitamin ni..nk lebih penyerapan boleh detox dulu dengan Herb Lax.. Saya akan bagi best price tuk kawan2 semua...

Image may contain: text
Satu- satunya Vitamin C direka khas dengan 
"sistem pembebasan berterusan secara semulajadi" secara berperingkat selama 5 jam HANYA ada pada Vit C ni
.
Mengandungi 95% asid ascobic yg bantu kulit cerah & melambatkan penuaan.

Kelebihan Vit C
● meransang kolagen dalam badan
● Membantu pencerahan dan kulit licin
● Melembabkan kulit
● Menganjalkan kulit wajah
● Meratakan pencerahan pada seluruh badan
● Meratakan pencerahan pada seluruh badan
● Mengecut dan memudarkan parut jerawat
● Penyembuhan luka yang cepat
● Memperbaiki insomnia
● Penyembuhan luka yang cepat
● Menyokong kesihatan optimum
● Masalah resdung & kolestrol

Hasil yang menakjubkan jika KONSISTEN..
Jom amalkan .. Surely berkesan ‼️

No automatic alt text available.

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Promosi Feb 17 : Alfafa Shaklee beli 1 percuma 1

Kelebihan Dan Kebaikan Alfalfa Shaklee /Alfalfa Complex Shaklee Yang Utama : 
  • Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 
  • Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan. 
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. 
  • Melawan tumor – Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor. 
  • Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit 
  • Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan 
Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee  

- Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. 
- Memberi kelegaan semasa period. 
- Membantu Merawat arthitis 
- Membantu Merawat athma Mencuci usus bagi membuang toksik 
- Membantu membuang angin dalam badan 
- Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor 
- Meneutralkan asid dalam badan Membantu masalah keputihan pada wanita. 
- Membesar dan menegangkan payudara. 
- Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. 
- Memulihkan urat selepas bersalin. 
- Milk booster 
- Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 
- Meningkatkan stamina lelaki 
- Membantu Melegakan masalah sembelit

Antara Set-set produk shaklee yang yang digabungkan dengan Alfalfa Shaklee



✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Sertai Keahlian Shaklee dengan yuran RM79.00 sahaja!

#GSE tengah mencari pekerja Part Time!

GoldenShakleeEmpire keluaran bumiputera‼️
Dengan yuran keahlian murah (Rm 79)

Ualls dapat pelbagai manfaat yang tak dapat diterima dek akal, bayangkan dengan modal tak sampai seratus ringgit, tapi ualls dapat :

➡️Cash Bonus paling cikai 3 angka dan keatas

➡️Untung runcit hasil jualan Part Time



Selain tu juga : ualls boleh juga dapat bonus sampingan. Kira macam kita OT, tapi sambil tdo πŸ˜΄

Bonus apa tu ?!

➡️Leadership Cash Bonus

➡️Car bonus yang dibayar secara tunai
➡️Conference dimana setiap ahli akan diberi penghargaan 
➡️Percutian luar negara 

(5 bintang) yang ditaja sepenuhnya 

➡️Percutian dalam negara 
 ( 5 bintang ) yang ditaja sepenuhnya

➡️Umrah ( vip @ 5 bintang ) yang ditaja sepenuhnya
Bayangkan Rm79.00 yang ualls dermakan pada saya tu saya jadikan beranak pinak sehingga ualls digelar jutawan πŸ˜°
Dah nampak manfaat berbisnes Shaklee ni? 

Oke, now saya nak explainkan kenapa #Shaklee menjadi pilihan? 
Dan yang saya ada nyatakan tadi. Pilihan anak muda sekarang.

Modal yang tak sampai seratus ringgit

Tak perlu simpan stok produk
Sistem yang adil
Tak pernah lewat membayar bonus. Sentiasa ontime atau awal
Bisnes yang boleh diwarisi
Bisnes yang tidak pernah merugikan
100% dari rumah sahaja
Tak perlu overhead

(Sewa kedai, gaji pekerja dll)

No Risk, but High Return
Kalis kemelesetan ekonomi kerana supplement kesihatan adalah keperluan semua orang
Bisnes jangka panjang

🌟 GoldenShakleeEmpire tawarkan kepada anda newbies !
Full guidance tentang bisnes Shaklee

Full support online & offline
One to one coaching bagi yang betul2 ingin berjaya
Product support
Whatsapp group 
Technical support
IT support
Copywriting support
Online & offline coaching
Tips dan class hampir setiap hari
Jaringan pengedar di seluruh Malaysia
Family day
Gambar produk terkini

dan banyak lagi!πŸ‘πŸ‘πŸ‘

TAHUKAH ANDA ???

Tun Mahathir juga pernah berkata bahawa bisnes MLM adalah bisnes yang ramai rakyat Malaysia akan ceburi menjelang tahun 2020. Tapi mengapa perlu tunggu sehingga 3 tahun lagi? Mulakan sekarang supaya pada tahun 2020 nanti anda sudah berjaya dan kukuh.


Studies menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa panjang memiliki kesihatan yang lebih baik dari mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tidak mengambil supplement sama sekali.

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...