Shaklee & Catalyst Lover.. Happy Shopping Here..

2Slim produk 100% berkesan turunkan berat badan

2SLLIM PHYTOSCIENCE adalah produk unik pengurusan berat badan terkini. Hanya Perlu Kemam Untuk Kurus. Diformulasikann khas untuk anda yang perlukan kaedah dan produk paling efektik untuk kurus, slim dan lansing serta menarik
 

KELEBIHAN 2SLIM

Untuk anda yang sibuk.
Kebanyakan kita menggunakan 80% daripada masa kita bekerja keras untuk hidup. Kadang-kadang, kita menghabiskan masa berjam-jam berulang alik dari kerja. Semua ini menyebabkan kita tiada masa untuk melakukan senaman yang diperlukan untuk penurunan berat badan. Kini, Super Citrimax bertindak sepanjang masa untuk membantu anda mengurangkan berat badan dengan mudah.

Anda yang ingin memiliki struktur tulang yang sihat.
Kalsium adalah diperlukan untuk menyokong fungsi tulang dan gigi, membantu dalam fungsi otot dan penghantaran saraf. 2 SLLIM mengandungi kalsium dalam jumlah yang sederhana untuk penjagaan kesihatan umum.

Anda yang ingin mengekalkan tahap kolesterol yang sihat.
Menurunkan kolesterol secara semulajadi boleh menyelamatkan nyawa anda. Penurunan tahap kolesterol LDL anda di bawah 100 memberikan perlindungan yang kuat terhadap penyakit jantung.

Anda yang ingin meningkatkan kesihatan kulit.
PhytoCellTec Argan diperolehi daripada pokok argan yang jarang dijumpai. Ia boleh menyuburkan sel-sel stem kulit yang bertanggungjawab untuk menghasilkan kolagen dan elastin, memulihkan ketegasan kulit dan mengurangkan kedut.

Anda yang suka aktiviti luar.
Seperti yang kita tahu radiasi UV bertanggungjawab atas 80% penuaan kulit. Bagi mereka yang suka melakukan aktiviti luar, sinaran UV telah menjadi salah satu isu yang paling membimbangkan. Walaupun penapis perlindungan matahari digunakan, toksin dan radikal bebas tetap dihasilkan oleh UV pada kulit. PhytoCellTec Solar Vitis dapat melindungi kulit kita daripada tekanan UV dan melawan foto-penuaan.
 
 
KENAPA PILIH 2SLIM 

Antara 8 sebab utamanya adalah:

1. Selamat, semulajadi dan tidak akan membentuk tabiat
Ramuan utama 2 SLLIM iaitu Super Citrimax memperoleh taraf GRAS yang disahkan oleh Kumpulan Burdock, pakar toksikologi utama di Amerika Syarikat  dalam menilai keselamatan bahan-bahan makanan dan minuman. Profil keselamatan yang komprehensif telah ditubuhkan dan ini menunjukkan margin keselamatannya yang luas untuk kegunaan manusia.

2. Meningkatkan Serotonin
Produk 2 SLLIM meningkatkan tahap plasma Serotonin yang berkaitan dengan pengurangan pengambilan makanan dan pengurangan berat badan. Mekanisme ini akan memastikan badan kita tidak mengalami fenomena melantun selepas berhenti mengambil produk 2 SLLIM.

3. Tidak perlu diet khas atau senaman rutin
2 SLLIM juga membantu untuk mencapai berat badan yang sihat sambil mengurangkan selera makan dan membakar lemak badan, maka diet atau senaman rutin adalah tidak diperlukan. Kajian klinikal menunjukkan bahawa Super Citrimax mempunyai kesan yang tiga kali lebih besar daripada diet dan senaman sahaja.

4. Tanpa kesan julap dan diuretik
2 SLLIM tidak akan menyebabkan sakit perut, ketidak selesaan atau iritasi. Ia sesuai untuk diambil setiap hari pada bila-bila masa.

5. Produk terbukti secara klinikal dan saintifik
Terdapat penyelidikan dan bukti yang kukuh menunjukkan bahawa bahan aktif yang digunakan dalam 2 SLLIM boleh membawa kepada keberkesanan penurunan berat badan tanpa kesan sampingan.

6. Produk yang serupa disahkan syarikat terkenal di dunia
Ramuan Super Citrimax telah digunakan secara meluas sebagai ejen menguruskan badan dalam beberapa jenis minuman kesihatan yang dihasilkan oleh syarikat-syarikat seperti Pepsi Co., Coca-Cola Co., Yakult, Unilever dan sebagainya.

7. Ramuan berpaten
Semua bahan aktif yang digunakan dalam formulasi 2 SLIM telah dianugerahkan paten Amerika Syarikat sementara menunggu untuk paten lain di seluruh dunia atas formulasi unik dan keberkesanannya.

8. Sesuai untuk mereka yang mencari gaya hidup yang sihat
Sumber kalsium yang baik terdapat di dalam formulasi 2 SLLIM. Ia akan membantu untuk mencegah osteoporosis. Tambahan pula, ramuan utama – Super Citrimax ditunjukkan dapat menggalakkan tahap kolesterol yang normal dengan merendahkan jumlah kolesterol dan kolesterol LDL di samping meningkatkan kolesterol HDL.

CARA PENGAMBILAN 2SLIM
  • Koyak dan masukkan bawah lidah
  • Kemam sehingga larut (30saat)
  • Minum air secukupnya
  • 1 sachet setiap sejam sebelum makan tengahari dan malam

Nota:
1. Bagi mereka yg mmpunyai berat 100kg ke bawah.
Ambil 1sachet 30minit - 1jam sebelum makan tengah hari, dan satu sachet 30minit - 1jam sebelum makan malam.

2. Bagi mereka yg mmpunyai berat 100kg ke ATAS
Ambil 2sachet 30minit - 1jam sebelummakan tengah hari, dan 2sachet 30minit - 1jam sebelum makan malam.

Secara ringkasnya, 2 SLLIM adalah produk yang amat sesuai bagi sesiapa sahaja yang mahu kurus atau turunkan berat badan atau anda yang mahukan penjagaan berat badan yang sesuai dengan cara yang paling mudah, tanpa berlapar serta tiada kesan sampingan. Hanya 1 minit sehari untuk kurus, slim dan memiliki bentuk tubuh yang menarik.
 
SELAMAT MENCUBA

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...