Shaklee & Catalyst Lover.. Happy Shopping Here..

HERB - LAX SHAKLEE

HERBLAX MEMBANTU MASALAH SEMBELIT
============================
Anda pernah mengalami masalah sembelit?atau sering kali mengalaminye??Bagi yang pernah mengalaminye,pasti ngeri untuk ke tandas membuang air besar kan?Sembelit bole mengakibatkan buasir sekiranya tidak di atasi lebih awal dan juga bole menyebabkan luka di bahagian dubur.Apabila masalah ini berlaku,pasti anda kurang selesa untuk melakukan kerja dalam kehidupan seharian.Jangan risau ye,insyaALLAH sembelit dapat diatasi dengan supliment herblax shaklee..nak tahu lebih lanjut fungsi dan kelebihan herblax?

HERBLAX
=========
* Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh.
* Sebagai pembersihan najis yang tersekat.
* Membantu masalah sembelit yang teruk.
* Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
* Mengempiskan perut.
Jom atasi masalah sembelit anda dengan supliment herblax....Jangan biarkan sembelit terus mengganggu kehidupan seharian anda...UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN

Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee
Sila inbox utk keterangan lanjut

NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693)
HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

✆ BERMINAT? UNTUK PERTANYAAN/ORDER, SILA INBOX/KOMEN Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee Sila inbox utk keterangan lanjut NAMA :NURUL SHAIDAH BT MAIDIN (ID : 1075693) HP : 0122370408 (SMS/WHATSAPP only)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...